Bewustzijn als lichtkracht

Bewustzijn als lichtkracht

Puur menselijk bewustzijn kunnen we ook uitdrukken in eenheden lichtkracht. Bepalend voor het ontstaan van lichtkracht is de mate waarin de mens op een natuurlijke en liefdevolle manier in het leven staat. De trillingen uit zo’n ontwikkeld menselijk bewustzijn zijn van een dusdanig hoge frequentie, dat daardoor het energielichaam of ook wel het lichtlichaam, zich steeds sterker zal manifesteren.
Hieronder voorbeelden hoe de energie van liefde en die van haat zich uitdrukken in de vorm van een waterkristal. Dit om een idee te geven waar we over spreken als we het over lichtkracht hebben.

Love/Appreciation
You make me sick.I will kill you.

Hier een foto gemaakt van een monnik bij een boeddhistisch centrum, die zich niet in zijn stoffelijke vorm manifesteert, maar… zich toont als lichtkracht. Deze foto werd gemaakt door een Italiaanse vrouw in 1986 in een dorpje in de nabijheid van Kathmandu (Nepal). De fotografe zag niet wat de camera geregistreerd heeft, maar zag dat de monnik aandachtig met insecten op zijn handen aan het spelen was in het zand.

De critici onder ons zullen zeker moeite hebben met deze afbeelding, maar “onderzoekt alles en behoudt het goede”.

We noemen hier nog een andere wonderlijke manifestatie van lichtkracht.
Toen de Indiase spirituele meester Paramahansa Yogananda in diepe meditatie zijn aardse leven op 7 maart 1952 losliet, bleef zijn stoffelijke lichaam minstens twintig dagen in tact zonder enig teken van ontbinding! Dit werd notarieel vastgelegd door the Director of Forest Lawn Memorial-Park.

De foto is van één uur voor zijn overgang.

‘The last smile’

Hoe is dit te verklaren? De spirituele meester, stichter van the Fellowship of Selfrealisation in Californië, hield zich bezig met het bewustmaken van het ware Zelf, met andere woorden van de enorme lichtkracht die aan de basis ligt van elk bestaan. Hij was een mens met een bijzonder liefdevolle uitstraling… Liefde genereert lichtkracht. Het gevolg hiervan is dat het celgeheugen van elke cel in het lichaam geprogrammeerd wordt met hoge frequenties (licht), dat conserverend werkt op het lichaam.

Je bent wat je denkt, eet en drinkt!

Wanneer we het fysieke lichaam zouden belasten met één soort voedsel zou van daaruit de psyche van de mens in moeilijkheden kunnen komen. Hieruit volgen de bekende uitspraken: “Wat je eet dat ben je” en “Zeg me wat je eet, en ik zeg je wie je bent”. Te veel welvaartsvoedsel mondt uit in grote lichamelijke verzuringsproblematiek.

Hetzelfde geldt voor datgene wat we drinken en de materialen en kleuren waarmee we ons kleden. Zelfs sieraden die we dragen kunnen invloed hebben op onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid in positieve zowel als negatieve zin.

Willen we werkelijk gezond zijn, dan zullen we aandacht moeten besteden aan onze gedachtepatronen, aan dat wat we eten en drinken en hoe we ons kleden.

Homeopathie als trillingsgeneeskunde

De wezenlijke werking van homeopathie berust feitelijk op energieën. Grote verdunningen zijn het krachtigst, ook al vindt ‘de wetenschap’ niets meer terug van de verdunde substantie zelf.

De geestelijke vader van de homeopathie was de arts Samuel Hahnemann. Hij was zijn tijd met zijn ideeën ver vooruit en ondervond veel tegenstand van vakgenoten en de heersende orde, vooral van de farmacie, waar financiële belangen voorop stonden en niet die van de zieke mens. Helaas is het begin 21e eeuw nog steeds niet veel anders.

Samuel Hahnemann 1841
Onbekende auteur Publiek domein

Denk bijvoorbeeld aan de milieuvriendelijke watermotor: verdwenen.
Royal Rife (10-9-1900) een groot wetenschapper en zijn tijd weer ver vooruit, stelde dat hij 100 van de 100 kankerpatiënten kon genezen middels frequenties. Zijn zelf ontwikkelde microscopen werden gestolen, zijn laboratorium in brand gestoken en samenwerkende artsen werden gedwongen omgekocht. Zijn laatste toevlucht was de drank.

Het geven van een healing is eveneens een vorm van energetische behandeling, zoals bijvoorbeeld teruggevonden in Reiki.