Natuurlijke remedies

Natuurlijke remedies

Met natuurlijke remedies bedoelen wij remedies die op een voor het lichaam bekende manier een vitale ondersteuning bieden.

Deze ondersteuning kan bestaan uit stoffen die natuurlijk van oorsprong zijn maar ook uit trillingen zoals die van nature in het vitale veld van het lichaam voorkomen.

Frequentie remedies / informatiedragers

Deze remedies bestaan uit geplastificeerd koperdraad van ca. 17 cm lang. Deze draden zijn elektronisch opgeladen met de trilling van een element, mineraal, vitamine, orgaan of anders.

Trillingen kunnen tegenwicht bieden aan ziektekiemen en als zodanig hun vitale veld laten uitdoven.
Met de specifieke orgaanfrequenties kunnen we een support geven aan het trillingsveld van het betrokken orgaan en dit daardoor vitaliseren. Trillingen kunnen ook hormoonwerkingen nabootsen en op die manier b.v. een serotonine-niveau versterken, waardoor een depressie af kan nemen.
De trillingen in deze remedies zijn alle lichaamseigen en zullen nooit het lichaam belasten, omdat ze van nature in het trillingsveld van mens of dier thuishoren.

Deze trillingsremedies kunnen op het lichaam gedragen worden, hoeven niet speciaal de huid te raken. Zolang ze direct in de aura aanwezig zijn, zal het veld van de draad het totale trillingsveld van mens of dier versterken. De centrale gedachte hier is dat alles wat leeft een trillingsveld bezit, dat versterkt of verzwakt kan worden, afhankelijk van de vorm van verstoring.

De draden kunnen als volgt gedragen worden

– Aan een metalen kettinkje, een draad of een leertje. Het materiaal is niet belangrijk.
– In een BH, aan een BH bandje.
– In een stoffen zakje in de kleding gespeld.
– In de sokken.
– Aan de lussen voor de broekriem.
– Om het horlogebandje.
– In de vorm van een ring om de vinger.
– Aan een brilpoot.
– In een haarspeld gestoken.

N.B.: Als geen van deze vormen u aanspreekt, doe een appèl op uw eigen creativiteit.

De draagduur van de remedies

Deze is afhankelijk van de te behandelen aandoening. Per persoon dient deze aangepast te worden.
Er zijn mensen die de werking van de draden als belastend ervaren, wanneer deze continu gedragen worden. Dit heeft meestal te maken met het afvoerend vermogen van lever, nieren en lymfesysteem. Wanneer de afvoer onvoldoende is dient men de draden een kortere tijd per dag/nacht te dragen. Heel gevoelige mensen moeten de draagtijd van de draden zo goed als zeker beperken.

Wanneer ziektekiemen uitgedoofd worden, komen er giftige stoffen vrij die niet altijd door het lichaam verwerkt of afgevoerd kunnen worden.

Zie ook ontgiften.

Deze frequentie remedies / informatiedragers zijn te bestellen via de webwinkel.